Grønland – Nordlys og hundeslæde

Vinteren i Grønland er helt speciel. Når solen vender tilbage til det nordlige Grønland i januar måned, står de lokale og hilser solens første stråler velkommen. Inden længe har solen atter fået kraft og kaster sollys på de smukke snedækkede fjelde og isbjerge, der ligger fastfrosset i havisen. Temperaturene sniger sig let ned på -15 grader, men på grund af den lave luftfugtighed føles det ikke koldt på samme måde, som vi kender det i Danmark.

Malamuten, den grønlandske slædehund, bliver spændt for slæden, og inden længe sidder du godt pakket ind på din slæde, imens du oplever smukke arktiske landskaber glider forbi. Måske vender du hjem til dit hotel samme dag, eller også overnatter du i fangsthytte og udveksler dagens oplevelser med nogle af de lokale, under alle omstændigheder glemmer du aldrig en slædetur.

Polarnætterne er helt specielle i Grønland – på en klar aften kan du opleve det smukke nordlys, der konstant skifter form og farver. Indlandsis, moskusokser og en imødekommende befolkning hører til de oplevelser, du kan få med på en vintertur til Grønland.

Kundeudtaleleser

“Vil lige sige tusind tak for en fantastisk oplevelse på Grønland, Især opholdet i Ilulissat var fantastisk. Super gode ture og især hundeslædeturen fik sat sig fast i hukommelsen. Meget søde og rare guider og den kære Silver hjalp os med at sende lidt tøj til os som vi havde ”glemt”. En kæmpe oplevelse, som jeg jo havde ventede på siden 1986, men må sige det har være ventetiden vær og begge mine drenge har allerede sagt, vi skal der op igen. Endnu engang tak for, at du gjorde det muligt for os at få sådan en oplevelse, fantastisk. Familien Jacobsen”