Firmarejser til Grønland – Vi er specialister på området

Ofte er den første tanke, at Grønland ligger for langt væk for incentive- og firmarejser, men Grønland ligger kun 4 timers flyvning fra København, og her åbenbarer sig en verden, som man vil huske resten af sit liv. Udover gigantiske isfjelde, Indlandsisen, nordlys og uendelige vidder, er faciliteterne for møder og indkvartering i top flere steder i Grønland.

Hos Arctic Friend finder du de bedste specialister, når det kommer til rejser i Grønland; vi har boet, rejst og arbejdet med Grønland i en menneskealder. Med andre ord: Vi lever og ånder for Grønland, hvilket vi bestræber os på at videregive til vores gæster.

Vi kan afvikle firmaarrangementet direkte i Kangerlussuaq, hvor Danmarksflyveren lander, eller I kan flyve ud på kysten, hvor 100 meter høje isfjelde venter og konferencefaciliteter i topklasse. Vi laver rejser hele året rundt, og Grønland byder på masser af eventyr, og vi tilpasser programmet til jeres budget og formål. Vi laver alt fra komfortable luksusrejser til mere krævende vandreture, isklatring, kajakture, slædeekspeditioner eller noget helt femte.

Vi sidder til dagligt i det Arktiske Hus i København, hvor vores grønlandsteam betjener vores mange gæster til Grønland. Ring og få en snak om mulighederne for at afholde dit næste arrangement i Grønland. Se forslag til firmarejser til Grønland herunder:

Kundeudtalelse

Greenland is simply different – it’s unique. Greenland is dramatic and fragile at the same time. The wide open spaces, the cleanness of the air, the silence, the gigantic icebergs and their magnificent blue colours, the soft light from the midnight sun, all coincident with the unpredictable nature make you at peace with yourself – Merle Conradi-Larsen/Fertin Pharma”