Canada – Én af de mest interessante destinationer i verden

Canadierne har været rigtig gode til at passe på deres naturområder, og har været hurtigt ude med at oprette nationalparker for at beskytte og værne om vildmarken. Vi tilbyder rejser til British Columbia ved Vancouver Island for vores mest aktive gæster – her kan du udforske et af de mest interessante trek i hele Nordamerika: Pacific West Coast Trail. Her vandrer du gennem tempererede regnskove med meget langsomt voksende og massive træer, hvor du ender trekket ude ved den dramatiske Canadiske Stillehavskyst

Vores speciale er Yukon og British Columbia, hvor vi mener at du får den mest rendyrkede oplevelse af Canadas storslåede vidder.

Kundeudtalelser

“Vi oplevede en masse hver eneste dag. Vi har set 8 bjørne, 15 elge, 6 ulve, 3 hulepindsvin en masse ørne og meget meget andet ? … Vi var heldige med vejret og havde adskillige dage med over 30 grader! Det var vildt lækkert! Mega god sommer ?… Dawson var jo verdens fedeste by! Det var jo en ren filmkulisse at komme ind i ? En kæmpe western filmkulisse. I udkanten af byen så vi faktisk også en bjørn, en dag hvor vi var ude at gå en lille tur….Alt i alt en fed tur ? Og tak for al din hjælp! Det var ikke blevet til noget hvis vi ikke lige havde fundet dig til at hjælpe os, for det virkede som en noget uoverskuelig affære at planlægge sådan en tur ? Kram fra Lynne”