Firmarejser til Island – En verden af is, sne og rygende varme kilder

Vores nordiske naboer i Island er velsignet med en natur, der ikke findes nogen andre steder på kloden. Mægtige vulkaner, gletsjere, lavaformationer, vandfald, bjerge og søer danner et råt, men uendeligt fascinerende landskab, der kan tage pusten fra de fleste.

Som firmadestination er Island perfekt for nogle inspirerende dage for dine medarbejdere. Transporttiden er godt 3 timer fra København, og fra det øjeblik du lander, befinder du dig i en helt anden verden.

Den ene dag kan du dykke over de kontinentale plader i verdens klareste vand, den næste vandre på Europas største gletsjer Vatnajökul, for derefter at sænke kroppen i en af de mange varme kilder i Island, mulighederne er mange! (af andre aktiviteter kan nævnes rafting, vandring, hvalsafari, cykelture, nordlysture, snescooter, spature, kajak m.fl).

Når dagen går på hæld, kan vi anbefale nogle af Reykjaviks mange gode restauranter, og deltage i hovedstadens levende natteliv.

Hvorfor Island?

Island er den perfekte destination til en aktiv og anderledes firmarejse. Kort flyvetur, og så starter eventyret lige uden for lufthavnen, hvor den står på gletsjervandring, bade i varme kilde, brusende vandfald og super mad. Og så kan der laves rejser til alle prisklasser; lige fra budget til high end.
/Casper Devantier, Arctic Friend