Antarktis – Kronjuvelen i det arktiske eventyr

Den eneste måde at komme til Antarktis på i dag er med forsknings eller ekspeditionsskibe, med afsejling fra Sydamerikas sydspids eller New Zealand. Vi tilbyder bl.a. en klassisk tur hvor du kommer til at se alt det som Antarktis er kendt for, hvaler, pingviner, sæler, en myriade af fugle, dramatiske klipper og flydende isbjerge. Dyrene er fuldstændig utæmmede og kommer helt hen til gæsterne, de steder hvor vi har mulighed for at gå i land. Hvis du ønsker længere tid på land, så kig på vores tur som inkluderer overnatning på Antarktisk Basecamp.

I dag er hele Antarktis beskyttet under The Antarctic Treaty som er underskrevet af 46 nationer, og er en fælles videnskabelig aftale der ugyldiggør alle rettigheder til området, samt udelukkelse af militær tilstedeværelse. De gamle dages hvalfangere er i dag udskiftet med forskere og rejsende, som ønsker at opleve klodens sidste uberørte vildmark.

Kundeudtalelser

“Så er vi på vej hjem efter en fantastisk tur. Jeg er så taknemmelig for, at du engang for flere år siden åbnede mine øjne for Antarktis som rejsemål. Det er som at være på en anden planet.Turen har været meget succesfuld og en kæmpe oplevelse. Det var svært at slippe Antarktis, velvidende at vi nok ikke lige sådan kommer tilbage. Men hvem ved…Vi fik også lyst til at være mere omkring Ushuaia. Der er så meget at tage sig til, så det kan du roligt foreslå andre kunder. Canal Fun er rigtig optaget af at lave turer, der går andre steder end de meget turistede. Dem vi mødte var alle meget glade for Ushuaia og ivrige efter at vise os deres skønne område. En entusiasme der smittede. de bedste hilsner fra NIna”