FIRMAREJSER & GRUPPER

OPLEV DEN ARKTISKE NATUR PÅ TÆT HOLD

Rejsemål for firmaer og grupper

Siden 2001 har vi lavet rejser for firmaer og specialgrupper på næsten alle kontinenter i verden. Vi gør en dyd ud af at facilitere grupperne fra idé til afvikling og gennemførelse. De fleste arrangementer tager vi selv med og sørger for, at alt går, som det skal. Det kan f.eks. være i forbindelse med medarbejderudvikling, konferencer eller lignende. Vi har masser af færdigarrangerede ture, som er efterprøvet, og som vi ved har den ønskede effekt. Men vi kan også skræddersy en tur specifikt til den enkelte gruppe.

Den arktiske verden byder på rammer udover det sædvanlige; her er højt til loftet og plads til at tænke nye ideér. Vi bringer dig tæt på den arktiske natur, hvor dagene er fyldt med oplevelser og aktiviteter, og når dagen går på hæld, er det tid til at smage på det nordatlantiske køkken og fordøje dagens indtryk.

Vi elsker den arktiske verden, og hos Arctic Friend vil du opleve passion, kompetence og et professionelt hold fra start til slut.

Leder du efter gruppe- eller firmarejse til andre destinationer, så kontakt vores afdeling Culture Adventure, der laver rejser til hele verden!

Skriv eller ring 76100070 allerede i dag og hør mere!

Kundeudtalelse

“Group event to Greenland – The service provided by Culture Adventure/Arctic Friend has been excellent in every respect. The staff made us fell welcome in every way and introduced us to the culinary delights of Greenland. The whole program was time very well spent and the guide was very very good. I would thoroughly recommend Culture Adventure/Arctic Friend to others! Well done and many thanks again. Alan Urry, Managing Director, H Bauer Publising (London)”

Vælg en destination

Alle Firma- & Grupperejser