Rejser til Grønland

Har du planlagt din næste ferie endnu? Hvis ikke, har vi på denne side nogle gode grunde til, hvorfor du bør overveje Grønland!

Houses in Tasiilaq at the edge of Kong Oskars Havn with the mountain Polheim in the background in East Greenland - Photo by Mads Pihl - Visit Greenland

Huse i  Tasiilaq ved kanten af Kong Oskars Havn med bjerget Polheim i i baggrunden –  Øst Grønland – Foto af Mads Pihl – Visit Greenland

Grønland er vores hjertebarn, vores specialitet!

Uanset om du vil opleve Grønland sommer eller vinter, fra nord til syd, på krydstogt, vandring, kajak eller deltage på en komfortabel rundrejse, så har vi turen. Grønland er overvældende, dramatisk & sårbar.
Hos Arctic Friend finder du de bedste specialister på Grønland, vi har boet, vokset op, taler grønlandsk, rejst og arbejdet med Grønland i en menneske alder. Med andre ord vi lever og ånder for Grønland, hvilket vi bestræber os på, at vidregive til vores gæster.

Bestil din rejse til Grønland eller få mere information via vores kontaktformular.

Vi holder desuden løbende informationsmøder om Grønland, hvor du kan høre mere om vores rejser, og hente inspiration.

Vælg en årstid


Grønland sommer

Grønland sommer

Grønland Vinter

Grønland Vinter

Grønland Vinter

Individuelle Ture

 

 

 

 

 

 

Hvorfor Grønland?


Grønland lyder for mange som en finurlig destination, men verdens største ø har rigtig meget at byde på.
Grønland er meget mere end bare is. Her på øen har vi fantastiske naturoplevelser, blot et par minutter fra dit hotel. Hvis du elsker fred og ro, vil Grønland få en stor stjerne i din rejsebog. Du kan tage på gåture fra by til by, følge de lange spor af arktiske blomster, eller udfordre tundraen. Er du i det rigtige område, kan du støde på nogle af de lokale moskusokser, som bliver brugt til lidt af hvert af de lokale.

Udover naturen er der selvfølgelig også nordlyset, som er synlig fra det meste af landet. Nordlyset kan ses i September-April perioden og ligner mest af alt noget fra en science-fiction film. Det fantastiske lys kan kun ses få steder i verden, og Grønland er et af de steder.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om Grønland i vinterperioden, skal du blot følge dette link, hvor du blandt andet kan læse om det fascinerende nordlys og slædehunde.

Er du i stedet til sommer, – ja, det bliver faktisk sommer på Grønland! – kan du på denne side læse mere om de smukke arktiske blomster, sejlads og om en evigt overvågende sol, som bader Grønland i lys til langt ud på aftenen.

Print Friendly