Har du planlagt din næste ferie endnu?

Hvis ikke, har vi på denne side nogle gode grunde til, hvorfor du bør overveje Grønland!

Grønland er vores hjertebarn, vores specialitet! Uanset om du vil opleve Grønland sommer eller vinter, fra nord til syd, på krydstogt, vandring, kajak eller deltage på en komfortabel rundrejse, så har vi rejsen til dig. Grønland er overvældende, dramatisk og sårbar. Hos Arctic Friend finder du de bedste specialister på Grønland; vi har boet, vokset op, taler grønlandsk, rejst og arbejdet med Grønland i en menneskealder. Med andre ord: vi lever og ånder for Grønland, hvilket vi bestræber os på at vidregive til vores gæster. Bestil din rejse til Grønland eller få mere information via vores kontaktformular eller ring til os på 76 10 00 70. Vi holder desuden løbende informationsmøder om Grønland, hvor du kan høre mere om vores rejser og hente inspiration.

HVORFOR GRØNLAND?

Grønland lyder for mange som en eksotisk destination, men verdens største ø har rigtig meget at byde på; og Grønland er meget mere end bare is. Her på øen har vi fantastiske naturoplevelser, blot et par minutter fra dit hotel. Hvis du elsker fred og ro, vil Grønland få en stor stjerne i din rejsebog. Du kan tage på gåture fra by til by, følge de lange spor af arktiske blomster, eller udfordre tundraen. Er du i det rigtige område, kan du støde på nogle af de lokale moskusokser, som bliver brugt til lidt af hvert af de lokale. Udover naturen er der selvfølgelig også nordlyset, som er synlig fra det meste af landet. Nordlyset kan ses i September-April perioden og ligner mest af alt noget fra en science-fiction film. Det fantastiske lys kan kun ses få steder i verden, og Grønland er et af de steder. Tryk her, hvis du vil se vores Rejser til Grønland i vinterperioden, hvor du blandt andet kan læse om det fascinerende nordlys og slædehunde.

Er du i stedet for rejser til sommer – ja, det bliver faktisk sommer på Grønland! – kan du på denne side læse mere om de smukke arktiske blomster, sejlads og om en evigt overvågende sol, som bader Grønland i lys til langt ud på aftenen.