4 Dage – Miniferie – lav din egen udflugtspakke

Hvis du rigtig gerne vil opleve Island, men kun har 4 eller 5 dage til rådighed, så er dette den helt rigtige tur for dig! Vi har tilføjet en grundpakke, som består af fly, hotel, transfers til og fra lufthavnen samt det ‘obligatoriske’ besøg i Den Blå Lagune. Og så kan du ellers selv sammensætte din rejse til Island, ved at vælge en eller flere udflugter fra vores udflugtsliste.

Reykjavik i Vinterklæder

Reykjavik i vinterklæder

Rejsefakta:


Tur navn: Island – Miniferie Reykjavik
Rejselængde: 4 dage
Afgange og priser:*

 • Pris fra DKK 5.490,- per person
 • Bliv en dag længere: fra DKK 590,- per person

Tag af sted i lavsæsonen mellem den 1. november 2018 – 31. marts 2019, hvor priserne er lavere, og Reykjavik er fantastisk med nordlys, varme kilder og smukke vinterlandskaber.

Program:


Dag 1: Ankomst Reykjavik – Den Blå Lagune
Vi letter fra Kastrup Lufthavn omkring middagstid og lander i Keflavik lufthavn cirka 3 timer senere. Keflavik ligger omkring 45 minutter fra hovedstaden Reykjavik, men eventyret starter allerede lige uden for lufthavnen: Efter en kort køretur ankommer du til Den Blå Lagune, der efter vores mening er et must, når du besøger Island, og derfor har vi lagt det ind i programmet. Den Blå Lagune ligger som en smuk oase omgivet af den rå vulkanske natur, og det er en god måde at ryste flyveturen af sig, og en perfekt start på dit Islandseventyr! Efter et par timer i Den Blå Lagune er der transfer til dit hotel i Reykjavik.

Om aftenen er der masser af muligheder. Om du leder efter gourmet middag, romantik eller live musik, så kan du finde det i Reykjavik. Læs mere om vores favoritter og anbefalinger til spisesteder og caféer her:

Dag 2-3: Reykjavik – sammensæt din egen udflugtspakke
Morgenmad på hotellet. Du har dagene til fri disposition, og heldigvis er der noget til enhver smag. Om du er til gourmet mad, spa og forkælelse, adventure med gletsjere, dykning og fart over feltet – eller måske begge dele – så er der masser at vælge imellem: Tag på gletsjervandring, bad i de varme kilder, se de spektakulære vandfald, dyk mellem kontinentalpladerne eller forkæl dig selv med hummere og nordlys. Læs mere om alle udflugterne her, og sammensæt din helt egen tur.

Under dit ophold i Island kan vi blandt andet anbefale at besøge Laugar Spa, der ligger centralt i Reykjavik. Det er en af vores favoritter, og det er en perfekt start på dagen, eller som afslutning efter en dag på farten. Læs mere om alle vores anbefalinger til Reykjavik her:

Dag 4: Hjemrejse – eller bliv en dag længere
Morgenmad på hotellet. Transfer til Keflavik, inden turen går tilbage til Danmark. Du kan også vælge at forlænge dit Islandseventyr og blive lidt længere.

 • Hótel Cabin i dobbeltværelse: Pris ink. fly, transfers, Den Blå Lagune: DKK 5.490,-
 • Hótel Marína i dobbeltværelse: Pris inkl. fly, transfers, Den Blå Lagune: DKK 6.650,-
 • Hótel Klettur i dobbeltværelse: Pris inkl. fly, transfers, Den Blå Lagune: DKK 5.490,-
 • Fosshótel Barón i dobbeltværelse: Pris inkl. fly, transfers, Den Blå Lagune: DKK 5.790,-

 

Hoteller i Reykjavik


Hotel Cabin

Hotel Cabin

Hótel Cabin:
Hótel Cabin er et udmærket mellemklasses hotel, hvor du får meget for pengene. Hotellet ligger rimelig centralt og du kan let nå alle Reykjaviks seværdigheder til fods. Og så gør det jo heller ikke noget, at fantastiske Laugar Spa ligger mindre end 10 minutters gang fra hotellet. Hótel Cabin har 252 værelser, alt fra enkle single værelser til rummelige superior værelser, en rigtig fin restaurant, mødelokaler og souvenir shop. Morgenmad inkluderet i opholdet.
Adresse: Borgartún 32, 105 Reykjavík.

Hotel Maritim Reykjavik

Hotel Maritim Reykjavik

Hótel Marína:
Det lækre Hótel Marína ligger i hjertet af Reykjavik i det populære havnekvarter, og mange værelse har da også en skøn udsigt ud over havnen og fjorden. Det er et relativt nyt hotel, som åbnede tilbage i 2012, og kvaliteten er helt i top. Indretningen er præget af det maritime, og det skaber en autentisk – men stadig topmoderne – stemning. Der er fitnesscenter tilknyttet, og du kan også slappe af med en kop kaffe eller en drink i pejsestuen ved lobbyen. Der er selvfølgelig en lækker restaurant, hvor der også serveres en super morgenmadsbuffet.
Adresse: Mýragata 2-8, 101 Reykjavík.

Hotel Klettur

Hotel Klettur

Hotel Klettur:
Hótel Klettur ligger centralt lige ved Laugarvegur gågaden. Hótel Klettur (‘Klettur’ betyder ‘klippe’ på islandsk), og hotellet er udført i et meget specielt design, hvor naturlige klipper fra grundfjeldet er indkorporeret i bygningen og i udsmykningen. Det giver et autentisk udtryk, og man er ikke i tvivl om, at man er i Island. Hotellet har 86 værelser, hvoraf 20 er deluxe værelser. Flere af værelserne har desuden havudsigt. Der er gratis wifi internet, og der er selvfølgelig morgenmad inkl. i opholdet.
Adresse: Mjölnisholt 12-14, 105 Reykjavík.

Fosshótel Barón:
Fosshótel Barón er et af mange hoteller i Fosshótel-kæden. Hotellet ligger meget centralt i hovedstaden, og du har kun omkring 5 minutters gang til gågaden. Flere værelser har skøn udsigt ud over fjorden. Hotellet har 120 værelser, restaurant og en bar.
Billigt hotel med en god central beliggenhed.

Fosshotel Baron

Fosshotel Baron

Adresse: Barónstígur 2-4, 101 Reykjavík.

*Prisen inkluderer:


 • Flyrejse København – Reykjavik t/r
 • Lufthavnsafgifter
 • 3 overnatninger på valgt hotel m/morgenmad
 • Transfer Keflavik-Reykjavik t/r
 • Indgang til Den Blå Lagune

Ikke inkluderet:

 • Udvidet ansvarsforsikring og bidrag til rejsegarantifond (DKK 100,-)
 • Sygdomsafbestilingsforsikring (tilkøbes hos Arctic Friend: 6% af rejsens pris)
 • Rejseforsikringer
 • andre udflugter end de i programmet nævnte

Vi kan også arrangere afrejse fra Billund – spørg ved reservation.

 

Eksempel: 4 dage med gletsjervandring, snorkling, varme kilder og vandfald


Pris fra DKK 6.990,- per person

Priseksempel fra torsdag til søndag som beskrevet herover med følgende valgte aktiviteter:

 • Snorkling i det krystalklare vand i Silfra på Þingvellir Nationalpark
 • Gletsjervandring og varme kilder (Vandring på Sólheimajökull-gletsjeren; Bade i de naturlige varme kilder i Reykjadalur; Besøge vandfaldene Skógarfoss og Seljalandsfoss; Oplever Eyjafjallajökull)
 • Nordlystur

Hotel Cabin i dbl. værelse: Pris inkl. fly, transfers, Den Blå Lagune samt nævnte udflugter: DKK 6.990,-
Hótel Marína i dbl. værelse: Pris inkl. fly, transfers, Den Blå Lagune samt nævnte udflugter: DKK 8.400,-
Hótel Klettur i dbl. værelse: Pris inkl. fly, transfers, Den Blå Lagune samt nævnte udflugter: DKK 7.200,-
Fosshótel Barón i dbl. værelse: Pris inkl. fly, transfers, Den Blå Lagune samt nævnte udflugter: DKK 6.990,-

 

Bestil Rejse

Print Friendly