UDFLUGTER PÅ FÆRØERNE

Du har mulighed for at tilføje 1 dags ture til alle vores rejser til Færøerne

Der er masser af muligheder og kombinationsmuligheder. Hvis du ønsker en specifik aktivitet tilknyttet din tur, skriver du det bare til os når du bestiller rejsen. Nedenstående ture er baseret på busture rundt på øen med guide. Har du lejebil og ønsker at gøre nogle af tingene på egen hånd, så kontakt os for tilbud på dette.

Vi sælger kun udflugter, til kunder som har købt deres pakkerejse gennem Arctic Friend.

 

TURE PÅ FÆRØERNE


Tórshavn – verdens mindste hovedstad
En kombineret gå- og bustur rundt i Tórshavn, hvor du får overblik over byen og dens interessante historie. En udflugt der blandt andet tager dig til Tórshavns gamle og hyggelige bydel á Reyni, Tinganes og fortet Skansin.

Starter i Tórshavn, Streymoy
Mandag 09:00-12:00
Voksen DKK 495,-

Nordøerne – verdens mindste hovedstad
Heldagstur til Nordøerne, hvor vi kører over øerne Streymoy og Eysturoy til bygden Leirvík, hvor vi besøger vikingebosættelser og derfra til byen Klaksvík – landets fiskeriby. I Klaksvík besøger vi den unikke kirke Christianskirkjan. På turen er der en skøn udsigt til nordøerne Borðoy, Kalsoy og Kunoy.

Starter i Tórshavn, Streymoy
Tirsdag 09:00 – 16.00
Voksen DKK 1.095,-  Inkl. guide, bus og frokost.

Vagar 
Kom med os til den smukke ø Vágar! Vi kører langs den gamle fjeldvej til Norðadalsskarð, hvor udsigten over øen Koltur er ubeskrivelig smuk – der laves fotostops på vejen. Turen fortsætter mod bygderne Bøur og Gásadalur, hvor der er en storslået udsigt over holmen Tindhólmur med øen Mykines i baggrunden.

Starter i Tórshavn, Streymoy
Onsdag 08:30 – 12.30
Voksen DKK 695,-  Inkl. guide og bus

Mykines – Kom tæt på fuglene
Heldagstur til den vestligste ø Mykines, også kaldet fugleparadiset, da øen har et rigt fugleliv.
Se blandt andet den store og imponerende fugl Sulen der betragtes som kongen blandt de færøske fugle, og som kun yngler på Mykinesholm. Kom tæt på søpapegøjerne, de små charmerende fugle med det farverige næb.
For at komme ud til Mykinesholm og fyret, skal man gå over broen der krydser Atlanterhavet. Fyret blev bygget i 1909 og ligger på det vestligste punkt på Færøerne, næste stop er Nordamerika. Sejlturen fra Vágoy til Mykines tager ca. 45 minutter, og båden sejler ud fra havnen i Sørvágur.

Starter i Tórshavn, Streymoy
Onsdag 08:30 – 19:00
Voksen DKK 1.895,-  Inkl. guide, bus, Færge og Frokost

Sejltur til Vestmannabjergene
Med bus langs fjeldvejen til Vestmanna, hvorfra der sejles under fugleklipperne. Efter sejlturen standses der ved vikingebosættelserne i Kvívík, hvorefter turen går tilbage til Tórshavn.

Starter i Tórshavn, Streymoy
Torsdag 12.30 – 17.30 og Lørdag 12.30 – 17.30
Voksen DKK 895,-  Inkl. guide, bus og sejltur.

Gjógv og Saksin – Nordlige del af Eysturoy
Heldagsudflugt med bus forbi hvalfangststationen við Áir til bygderne Funningur, bygden hvor de første vikinger bosatte sig, og Gjógv, som er kendt for sin særprægede naturhavn. På turen kan De se Slættaratindur (882m), Færøernes højeste fjeld og Eiði med de velkendte stenformationer af ”Risin og Kellingin”. På tilbagevejen gør vi ophold i Saksun.

Starter i Tórshavn, Streymoy
Fredag 09.00 – 15.00
Voksen DKK 995,-  Inkl. guide, bus og frokost.

Sandoy og Kirkjubøuer – Færøernes kulturelle center.
Kom med på en heldagstur til den sagnomspundne ø Sandoy, en af de mest uspolerede øer. Sandoy er med sine 112,2km2 den femte største ø på Færøerne og her oplever man den traditionelle færøske livsstil. Vi besøger blandt andet kirken i en af bygderne, fantastiske udsigtspunkter rundt omkring på øen, små idylliske bygder, historiske steder og bebyggelser, fugleklipper og verdens største postkasse. Øen hedder Sandoy på grund af sine mange rene sandstrande, som vi også kommer til at se.

Vi oplever også det kulturelle center, bygden Kirkjubøur, som blev bispesæde i 1111; og Ólavskirken fra 1200 ­tallet.

Starter i Tórshavn, Streymoy
Søndag 08.30 – 18:00
Voksen DKK 1.195,-  Inkl. guide, bus, frokost og sejltur.

Cruise med skonnerten “Norðlýsið”
Vi tager på et 3 timers skonnert krydstogt, hvor vi sejler tæt på kysten og fuglefjeldene. Vi stopper skibet udfor fuglefjeldene så der er mulighed for at tage billeder af fuglene på klipperne og i vandet. Afhængig af vind og vejr når vi som regel også et kort ophold i Nolsóy bygd

Starter i Tórshavn, Streymoy
Tirsdag og Torsdag 09.00 – 12.00
DKK 850,-
Bemærk venligst: Ved færre end 10 passagerer til de faste ture forbeholder Norðlýsið sig retten til at gennemføre turen med et mindre fartøj.
Turen skal bookes hjemmefra.

Kajak ture med færøsk lokal guide
Med forsigtighed og uden at efterlade spor i naturen kommer gruppen tæt på det storslåede uspolerede landskab og de dramatiske klipper. En udfordrende og sjov oplevelse for alle deltagere.
Aldersgrænsen er 14 år og min 1,40 høj  // Turene varer ca 2 timer // Min. 5 og Max. 10 personer

Starter i Álakeri, Tórshavn, Streymoy
Alle dage efter aftale, ture skal bestilles hjemmefra
Voksen DKK 1.980,-

Besøg en lokal færøsk familie
Besøg en færøsk familie og kom tæt på den færøske gæstfrihed, atmosfæren og den hjemlige hygge, alt imens der fortælles om det lokale samfund.
Mulighed for at vælge mellem en kop kaffe eller en måltid, alt efter eget ønske.

Sted: Tórshavn og Sandoy
Hver dag efter aftale
Besøg med kaffe og hjemmebag: Voksen DKK 500,-
Bemærk venligst: Minimum 2 personer.

Se vores rejser til Færøerne

Rejser til Færøerne