UDFLUGTER I ISLAND

På din rejse til Island har du mulighed for at tilvælge masser af udflugter. Se turene herunder

DE KLASSISKE – VILD NATUR OG HØJT TIL HIMLEN

Den Gyldne Cirkel
På denne næsten obligatoriske tur oplever du 3 af Islands største attraktioner i én og samme tur: Du besøger Geysir geometriske område, et geotermisk område, hvor varme kilder er i overflod, mudder bobler og geysere eksploderer. Herefter går turen til et af Islands smukkeste vandfald, Gullfoss, inden turen går til Þingvellir National Park – hvor du kan opleve sprækken mellem kontinentalpladerne.
Afgang hver dag året rundt. (8 timer)

På denne tur kan du tilkøbe flere kombinationer, så som snescooter, Fontana Welness og Spa, Ridning på Islandske heste mm. Disse ture bliver afviklet i forbindelse med selve busturen, og forlænger turens længde en smule, alt efter hvilken kombination du vælger.

Hvalsafari 
Havet omkring Island er fyldt med hvaler. Den mest berømte er vågehvalen, men man kan også være heldig at se alt fra Pukkelhvaler til spækhuggeren, når man rejser rundt på Island. Ud af Reykjavik kan man dagligt komme tur ud til havets kæmper. Turene kommer i forskellige længer – med og uden middag om bord.

Is og Gletsjere – Aktiv ferie
På island er der mange forskellige muligheder for at komme tæt på is og gletsjere. På sydkysten kan du komme på både gletsjervandring og klatring, eller du kan komme op og kører snescooter på isen. længer syd på – helt ovre ved Höfn er der mulighed for at besøge Islands gletsjer lagune, hvor man kan komme ud og sejle blandt isbjerge fra den kælvende gletsjer i området. Til slut kan man nord for Reykjavik komme op og besøge den menneskeskabe Isgrotte, som indeholder et lille kapel.

Nordlys
I vinter halvåret har du rig mulighed for at opleve nordlyset danse hen over himlen, når du besøger Island. Vi tilbyder flere ture – de fleste i bus, men også Nordlys Cruises, eller indgang til udendørs spa/pool områder i løbet af de mørke timer.

Kontakt os endelig for at høre mere om vores udflugter på Island. Så vil vi gøre vores bedste for at tilbyde en udflugtspakke som er tilpasset lige præcis jeres ønsker.


Billeder fra Island