Firmarejser til Grønland

Ofte er den første tanke, at Grønland ligger for langt væk for incentive- og firmarejser, men Grønland ligger kun 4 timers flyvning fra København, og her åbenbarer sig en verden, som deltagerne vil huske resten af deres liv. Udover gigantiske isfjelde, Indlandsisen, nordlys og uendelige vidder, er faciliteterne for møder og indkvartering i top flere steder i Grønland.

Slædehundelejr

Slædehundelejr

Hos Arctic Friend/Culture Adventure finder du de bedste specialister, når det kommer til rejser i Grønland; vi har boet, vokset op, taler grønlandsk, rejst og arbejdet med Grønland i en menneskealder. Med andre ord: Vi lever og ånder for Grønland, hvilket vi bestræber os på at videregive til vores gæster.

Vi kan afvikle firmaarrangementet i Kangerlussuaq, eller I kan flyve ud på kysten, hvor 100 meter høje isfjelde venter og konferencefaciliteter i topklasse, og vi laver rejser hele året rundt. Grønland byder på masser af eventyr, og vi tilpasser programmet til jeres budget og formål. Vi laver alt fra komfortable luksusrejser til mere krævende vandreture, isklatring, kajakture, slædeekspeditioner eller noget helt femte.

Vi sidder til dagligt i det Arktiske Hus i København, hvor vores grønlandsteam betjener vores mange gæster til Grønland. Ring og få en snak om mulighederne for at afholde dit næste arrangement i Grønland.

En af vores kunder skrev:

Greenland is simply different – it’s unique. Greenland is dramatic and fragile at the same time. The wide open spaces, the cleanness of the air, the silence, the gigantic icebergs and their magnificent blue colours, the soft light from the midnight sun, all coincident with the unpredictable nature make you at peace with yourself.” (Merle Conradi-Larsen/Fertin Pharma)

Nedenstående har du lidt inspiration til firmature i Grønland, men det er kun toppen af isbjerget, så fortæl os om dit formål/ønsker med din rejse til Grønland, så gør vi den til virkelighed.

Se en video fra en af vores firmarejse til Grønland her

Firmarejser til Grønland


Lake Ferguson

Tundracamp

 

HIGHLIGHTS

 • Tundracamp
 • Nordlys
 • Indlandsis
 • Madlavning over bål
 • Moskuvandring

Nordlys & Efterårsfarver

Hvorfor ikke prøvet noget helt nyt og tage kollegaerne med ud i den Grønlandske ødemark? Efteråret i Grønland er fantastisk med de smukkeste farver og bær i fjeldet, fjeldtoppene er ofte dækket med sne, og er man heldig kan man opleve det smukkeste nordlys!

På denne tur sover du i vores tundra camp midt i den grønlandske natur, blandt moskusokser og med fri udsigt til fjelde og nordlys.

Forslag til program:
Dag 1: Afrejse København kl. 09.00 Ankomst Kangerlussuaq kl. 09.40. Vandring til teltlejr, mad på bål, nordlys-sightseeing om aftenen.
Dag 2: Vandring i naturen, Inuit ruiner og moskusokser, mad på bål, nordlys-sightseeing om aftenen.
Dag 3: På fototur i efterårs-landskabet, dyreliv og landskabsbilleder, mad på bål, nordlys-sightseeing om aftenen, kørsel til vandrehjem, overnatning på Kangerlussuaq Vandrehjem.
Dag 4: Dagstur til indlandsisen. Med 4×4 gennem Arktisk tundra.
Dag 5: Afgang fra Kangerlussuaq 11.40 med ankomst København kl. 20.00

Transport: Direkte fly fra København (4t)
Pris: Fra 9.980,- pr. person


Lake Ferguson

Lake Ferguson

 

HIGHLIGHTS

 • Gletsjervandring
 • Overnatning på Indlandsisen
 • Hundeslæde
 • Nordlys
 • Inuit Games
 • Isfiskeri
 • Grønlandsbuffet

4 Dage – Nordlys over polarcirklen

Blot 4 timers flyvning tager jer til Kangerlussuaq, og det er en perfekt lokation til firmarejser. I vildmarken omkring denne gamle amerikanske militærbase har vi mulighed for at opleve moskusokser, rensdyr, polarræve og sneharer, mens vi udfordrer os selv med gletsjervandring eller dyster med hinanden i vores Inuit Games, hvor både viden, råstyrke og samarbejdsevner bliver udfordret! Vil I have mere eventyr, kan vi lave en mini-ekspedition med overnatning på Indlandsisen.

Vinter- og forårsmånederne i Grønland er smukke, den hvide verden er dækket af is og sne, og der er masser af muligheder for aktiviteter. Vores anbefaling har I her, hvor vi dykker ned i historien, oplever den Grønlandske natur på tæt hold, og krydrer programmet med kulturelle indslag, sjove og udfordrende indslag og mad fra den arktiske verden. Sønderstrømfjord er et slaraffenland for firmaer, der gerne vil udfordre deres medarbejdere i fantastisk natur.

Forslag til program:
Dag 1
: Ankomst Kangerlussuaq, velkomst, fagligt indslag, middag ved Lake Ferguson
Dag 2: Dyst i Inuit Games på Indlandsisen, moskusoks-safari
Dag 3: Hundeslæde, isfiskeri, BBQ på fjordisen, snescooter, den store grønlandsbuffet
Dag 4: Fagligt indlæg, museum og hjemrejse

Transport: Direkte fly fra København (4t)
Pris: Fra 9.980,- pr. person
Andre aktiviteter: Helikoptertur, vandretur med mad over bål, snescooter, overnatning på Indlandsisen.


Lake Ferguson

Gruppe på snescooter.

 

HIGHLIGHTS

 • Hundeslæde
 • Vandring på Indlandsisen
 • Isfjordssejlads blandt 100 meter høje isfjelde
 • Inuit Games
 • Nordlys
 • UNESCO site Kangia Isfjord
 • Grønlandsbuffet

5 Dage – Arktiske højdepunkter

På denne tur har vi samlet højdepunkterne fra vores vinterture i Grønland og sat det samen til en fantastisk og oplevelsesrig 5-dages tur. Eventyret starter i Kangerlussuaq, hvor I kommer op helt ind på Indlandsisen. Området er også hjem for mere end 20.000 moskusokser, masser af rensdyr samt polarræve, som vi forhåbentlig er heldige at se.

Herefter flyver I nordpå til Ilulissat, hvor I oplever Grønlands mest produktive bræ, Kangia, med en isstrøm på op til 39 meter om dagen. Du oplever isfjorden på vandring, men også fra søsiden, når vi sejler tæt på de mere end 100 meter høje isfjelde. I vil dyste mod hinanden i vores Inuit Games, hvor både viden, råstyrke og samarbejdsevner bliver udfordret.

Forslag til program
Dag 1
: Kangerlussuaq, vandring på Indlandsisen, moskusoks-safari
Dag 2: Fly til Ilulissat, byrundtur, Kangia Isfjord, nordlys
Dag 3: Ilulissat, Sermermiut vandring, sejlads mellem isbjerge
Dag 4: Ilulissat, hundeslæde, Inuit Games, den store grønlandsbuffet
Dag 5: Ilulissat, hjemrejse

Transport: Direkte fly fra København til Kangerlussuaq (4t)
Pris: Fra 14.990,- pr. person
Andre aktiviteter: Helikopter til Indlandsisen, langline-fiskeri, isklatring, smag på Grønland, snescooter,

Se hele vores udvalg af rejser til Grønland.

Print Friendly