COVID-19

Information om COVID-19/Corona virus fra Arctic Friend.
(opdateret 19/3-2020)

Kære kunde,

I disse dage har vi ekstra travlt, da vi har mange gæster, der ikke kommer afsted som planlagt. Så vi beder jer læse dette, inden I kontakter os.

Den 13. marts ændrede udenrigsministeriets sin vejledning og frarådede alle ikke-nødvendige rejser til alle lande pga. COVID-19 og bad danskere om at rejse hjem. Vi har nu alle vores gæster retur fra vores rejsemål, og vi har været i kontakt med samtlige rejsende, der har planlagt rejser i marts og april.

Hvad sker der nu?
I disse dage er vi i fuld gang med at ombooke dem, der har ønsket at rejse senere i år, eller i 2021, eller refundere de gæster, som har ønsket dette. Vi gør alt, hvad vi kan for at jeres rejse eller refundering bliver behandlet hurtigt, og takker for jeres forståelse og tålmodighed, da dette er en helt ekstraordinær situation.

Indtil videre er alle rejser aflyst frem til og med d. 13. april jf. Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Hvad hvis jeg skal rejse efter d. 13. april?
Vi følger udenrigsministeriets rejsevejledninger og justerer i henhold til dette. Vi følger deres anbefalinger, som de bliver opdateret.

Ønsker du at afbestille din rejse i en periode, som ikke er omfattet af Udenrigsministeriets rejsevejledning, så er det de almindelige rejsebetingelser for afbestilling, der gør sig gældende:

https://arcticfriend.dk/rejsebetingelser/

 

Rejsevejledninger:
Du kan løbende holde dig orienteret om Udenrigsministeriets rejsevejledning her:  https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

Hvis rejsevejledningen får indflydelse på din rejse, så tager vi kontakt til jer med det samme, du behøver ikke tage kontakt til os.

Skal jeg være nervøs for min rejse?
Det korte svar er nej! Vi har en sund økonomi og er selvfølgelig med i Rejsegarantifonden med reg. 2025, som er din sikkerhed, hvis en rejseudbyder må dreje nøglen om. Det forventer vi ikke sker!

Vi vil gerne sige tak til verdens bedste kunder!
Den sidste uge har vendt op og ned på den verden, vi kender. Vi har snakket med alle jer, der skal rejse den kommende tid, og det har rørt os dybt at snakke med hver enkel af jer, og vi vil gerne sige tak for den forståelse og bekymring, vi møder; det betyder mere, end I aner!

Rigtig mange af jer har allerede nu tilkendegivet, at I vil afsted på et senere tidspunkt, og det er vi jer dybt taknemlige for, og vi deler det løbende med vores arktiske venner rundt omkring i verden, som alle kigger langt efter gæster disse dage.

Vi glæder os til at give jer verdens bedste rejse, når COVID-19 er noget, vi kan læse om i historiebøgerne.

Kærlig hilsen

Arctic Friend

Philip, Hannah, Anders, David, Flemming, Casper & Kasper