Rejseforedrag

Vi holder ofte foredrag omkring de forskellige destinationer, vi udbyder, hvor du kan komme ind og møde andre rejsende, få en kop kaffe læne dig tilbage og lade dig inspirere af vores fortællinger.

Hundeslædeturen er uden tvivl et af højdepunkterne

Til Grønlands informationsaftenen kan du bl.a. høre om hvordan du forbereder dig på Grønland og finder den helt rigtige tur.

Herunder har du en oversigt over afholdte og kommende arrangementer.

Program 2017


Onsdag d. 18. Januar  – Grønlands information aften


Vi inviterer igen til Grønlands aften i Det Arktiske Hus, hvor vi tager dig med til Grønland, og hvor du kan finde inspiration til dit Grønlandseventyr. Vores foredragsholder denne aften er Kasper Trojlsgaard der har boet, arbejdet og guidet i Grønland i 20 år. Han tager dig med på en rejse fra syd til nord, hvor du bliver klogere på hvad Grønland har at byde på. Der er store diversiteter i Grønland fra frodige fjordsystemer i Syd med nordbo historie, til hovedstaden Nuuk der er en moderne storby i Arktis til det Nordlige Grønland, hvor fangerkulturen lever i bedste velgående og hvor du finder enorme gletsjere.

Sommer og vinter i Grønland er to forskellige verdener. Sommeren er fyldt med kontraster og giver ubegrænsede muligheder for smukke sejl- og vandreturer. Vinteren byder på snedækkede landskaber, polarnætter med nordlys og mulighed for hundeslæde kørsel.

Efter denne aften vil du være godt klædt på til din Grønlandsrejse.

Hvor sker det?
Informationsmøder og foredrag finder sted i Det Arktiske Hus.
Sted: Strandgade 102, 1401 København K
Tid: 18. Januar – kl. 18.30-20.30
Pris: 40 kr. inkl. drikkevarer

 

Snak med vores rejsekonsulenter om rejsen til Grønland

Snak med vores rejsekonsulenter om rejsen til Grønland, Island, Antarktis mv.

Foredrag om klimature, hundeslæde, Antarktisk og meget mere..

Foredrag om klimature, hundeslæde, Antarktisk og meget mere..

 

Print Friendly