4 Dage – Nordlys og varme kilder

At rejse til Island begrænser sig ikke kun til sommerperioden – du kan rejse til “The Land of fire and ice” hele året rundt.
Allerede fra september kan man være heldig at se nordlyset danse over den klare polarhimmel. Og tager du af sted om vinteren vil de sneklædte landskaber helt sikkert tage pusten fra dig.

Fontana Spa

Laugarvatn Fontana Spa

Har du kun en forlænget weekend, og lyst til at forkæle dig selv, så er denne rejse ideel for dig.
På denne tur kombinerer vi nogle af Islands absolutte højdepunkter med nordlys og forkælelse i de varme kilder i Den Blå Lagune, Reykjadalur og Fontane Spa samt nogle af de mest berømte seværdigheder i Island.

Rejsefakta


Tur navn: Nordlys og varme kilder
Rejselængde: 4 dage
Afgange og priser:

 • Afgang alle dage hele året – undtagen over nytåret da allerede fully booked på fly og hoteller.
 • Pris fra DKK 6.590,- per person

Highlights:

 • Den Blå Lagune
 • Nordlys-cruise
 • The Golden Circle: Gullfoss, Geysir, Thingvellir og Fontana Spa

Program:


Dag 1: Ankomst Reykjavik – Den Blå Lagune
Vi letter fra Kastrup Lufthavn omkring middagstid og lander i Keflavik lufthavn cirka 3 timer senere. Keflavik ligger omkring 45 minutter fra hovedstaden Reykjavik, men eventyret starter allerede lige uden for lufthavnen: Efter en kort køretur ankommer du til Den Blå Lagune, der efter vores mening er et must, når du besøger Island, og derfor har vi lagt det ind i programmet. Den Blå Lagune ligger som en smuk oase omgivet af den rå vulkanske natur, og det er en god måde at ryste flyveturen af sig, og en perfekt start på dit Islandseventyr! Der skal dog forudbestilles tid til Den Blå lagune, hvilket vi selvfølgelig er behjælpelige med.
Efter et par timer i Den Blå Lagune er der transfer til dit hotel i Reykjavik.

Om aftenen er der masser af muligheder. Om du leder efter gourmet middag, romantik eller live musik, så kan du finde det i Reykjavik. Læs mere om vores favoritter og anbefalinger til spisesteder og caféer i Reykjavik her:

Dag 2: Fridag + nordlys cruise
Morgenmad på hotellet. Du har dagen til fri disposition. Brug den på at gå opdagelse i skønne Reykjavik. Sørg for at få tid til at besøge Laugar Spa, der ligger centralt i Reykjavik. På en frostklar dag findes der næppe en bedre måde at starte sin dag på!

Du kan også tage på en heldagstur med vandring og varme kilder til den underskønne dal, Reykjadalur, der på islandsk betyder “Den rygende dal” pga. de mange varme kilder og geotermiske aktivitet. Landskabet er varieret og smukt, så på denne udflugt slår man to fluer med et smæk. Her er fantastisk natur og højt til himlen, og samtidig får du en unik “badetur” i de naturlige varme kilder – en oplevelse du aldrig glemmer. Udbuddet af udflugter fra Reykjavik er uendeligt. Læs om de andre udflugtsmuligheder her

Om aftenen er der afgang til havnen, hvorfra du tager på et nordlys-cruise. Allerede efter kort tids sejllads er der mindre lysforurening fra byen, og det kan give et uforglemmeligt “lys-show” af grønne og violette nuancer, der danser over nattehimlen. Skulle vejret ikke tillade at sejle, eller ser du ikke nordlys, kan du frit tage med på en ny tur dagen efter. Alternativt arrangeres der en nordlys tur i bus, hvor man kører ud i fjeldet.

Dag 3: Golden Circle – Laugarvatn Fontana Spa
Morgenmad på hotellet. Dagen står på den store rundtur til nogle af Islands størte attraktioner: Den smukke Þingvellir National Park, det imponerende vandfald Gullfoss og sprudlende Geysir, inden dagen afsluttes i det nye, lækre Fontana Spa, hvor du kan nyde de varme kilder med udsigt ud over søen Laugarvatn. Her har lokale islændinge siden 1920’erne nydt godt af de varme kilder, og i dag er det et moderne og rigtig lækkert kompleks af termiske bade; balsam for krop og sjæl.

Dag 4: Hjemrejse
Morgenmad på hotellet. Transfer til Keflavik, inden turen går tilbage til Danmark.

P.S. Du kan også vælge at forlænge turen med en ekstra dag eller to.

 

Alle priser herunder inkl. fly Danmark – Island t/r, 3 nætter i DBL m/morgenmad, og nævnte udflugter:

 • Hótel Cabin :       DKK 6.100,-
 • Hótel Marína :     DKK 6.790,-
 • Hótel Klettur :     DKK 5.990,-
 • Fosshótel Barón DKK 5.790,-

 

Hoteller i Reykjavik


Hotel Cabin

Hotel Cabin

Hótel Cabin:
Hótel Cabin er et godt turistklasse hotel, hvor du får meget for pengene. Hotellet ligger rimelig centralt og du kan let nå alle Reykjavik’s seværdigheder til fods. Og så gør det jo heller ikke noget, at fantastiske Laugar Spa ligger mindre end 10 minutters gang fra hotellet. Hótel Cabin har 252 værelser, alt fra enkle single værelser til rummelige superior værelser, en rigtig fin restaurant, mødelokaler og souvenir shop. Morgenmad inkluderet i opholdet.
Adresse: Borgartún 32, 105 Reykjavík.

Hotel Maritim Reykjavik

Hotel Maritim Reykjavik

Hótel Marína:
Det lækre Hótel Marína ligger i hjertet af Reykjavik i det populære havnekvarter, og mange værelse har da også en skøn udsigt udover havnen og fjorden. Det er et relativt nyt hotel, som åbnede tilbage i 2012, og kvaliteten er helt i top. Indretningen er præget af det maritime, og det skaber en autentisk, men stadig moderne stemning. Der er fitnesscenter tilknyttet, og du kan også slappe af med en kop kaffe eller en drink i pejsestuen ved lobbyen. Der er selvfølgelig en lækker restaurant, hvor der også serveres en super morgenmadsbuffet.
Adresse: Mýragata 2-8, 101 Reykjavík.

Hotel Klettur

Hotel Klettur

Hotel Klettur:
Hótel Klettur ligger centralt lige ved Laugarvegur gågaden. Hótel Klettur (‘Klettur’ betyder ‘klippe’ på islandsk), og hotellet er udført i et meget specielt design, hvor naturlige klipper fra grundfjeldet er indkorporeret i bygningen og i udsmykningen. Det giver et autentisk udtryk, og man er ikke i tvivl om, at man er i Island. Hotellet har 86 værelser, hvoraf 20 er deluxe værelser. Flere af værelserne har desuden havudsigt. Der er gratis wifi og morgenmad inkl. i opholdet.
Adresse: Mjölnisholt 12-14, 105 Reykjavík.

Fosshótel Barón:
Fosshótel Barón er et af mange hoteller i Fosshótel-kæden. Hotellet ligger meget centralt i hovedstaden, og du har kun omkring 5 minutters gang til gågaden. Flere værelser har skøn udsigt ud over fjorden. Hotellet har 120 værelser, restaurant og en bar. Fosshótel Baron er for dig som godt vil spare

Fosshotel Baron

Fosshotel Baron

lidt på pengene, men stadig bo rimeligt og ha en god beliggenhed.
Opholdet inkl. morgenmad.
Adresse: Barónstígur 2-4, 101 Reykjavík.

 

*Prisen inkluderer:


 • Flyrejse København – Reykjavik t/r
 • Lufthavnsafgifter
 • 3 overnatninger på valgt hotel m/morgenmad
 • Transfer Keflavik-Reykjavik t/r
 • Indgang til Den Blå Lagune
 • Nordlys-cruise
 • Golden Circle og Fontana Spa

Ikke inkluderet:

 • Udvidet ansvarsforsikring og bidrag til rejsegarantifond (DKK 100,-)
 • Sygdomsafbestilingsforsikring (tilkøbes hos Arctic Friend: 6% af rejsens pris)
 • Rejseforsikringer
 • andre udflugter end de i programmet nævnte

Vi kan også arrangere afrejse fra Billund – spørg ved reservation.

Bestil Rejse

Print Friendly