Hoteller i Grønland

Der findes overnatninger for en hver pengepung i Grønland. Vi tilbyder alt fra firestjernede hoteller til vandrehjem med fælles bad/toilet på gangen. Her kan du læse mere om vores overnatninger:

Eqi Camp

Eqi Camp – comfort hytte

Ilulissat


Hotel Hvide Falk
Et af vores favorithoteller i Grønland. Der er en god atmosfære og grønlandsk stemning, og beliggenheden er i centrum af Ilulissat med en smuk udsigt over Diskobugten. Der er 38 dobbeltværelser, alle med bad og toilet, telefon, radio, tv samt trådløst internet. Desuden er der et anneks med tre dobbeltværelser og et enkeltværelse, som alle fælles bad og toilet. I annekset er også køkken, opholdsstue og en dejlig terrasse.

Derudover er der små rækkehuslignende nye lejligheder beliggende 20 meter nedenfor hotellet – og lige ud til vandet. Lejlighederne er hhv. 1 og 2 værelses-lejligheder og alle med egen balkon. Derudover er et kichenette, bad & toilet.

Hotellet har en lille thairestaurant, à la carte-restaurant, engelsk pub. Hver mandag og torsdag i sommerperioden, er der Grønlandsk Buffet – vi anbefaler at bestille i god tid, da det er vældigt populært.

Det er muligt at opmagasinere sine tasker, kufferter og rygsække i receptionen.

Hotel Hvide Falk

Hotel Hvide Falk

Værelse på Hvide Falk

Værelse på Hvide Falk

Hvide Falk Restaurant

Hvide Falk Restaurant

 

 

 

 

 

 

Hotel Arctic
Godt og dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed ovenfor selve byen med udsigt over Diskobugten. I alt har hotellet 65 værelser plus fem værelser indrettet som iglo-hytter. Superiorværelserne i den nye fløj har udsigt mod fjorden. Desuden er der restaurant, brasserie med bar, fitnessrum, sauna og solarium. Gratis hotelbus til centrum af Ilulissat hver time.

Igloo på Hotel Arctic

Igloo på Hotel Arctic

Hotel Arctic

Hotel Arctic

Hotel Arctic værelse

Hotel Arctic værelse

 

 

 

 

 

 

Hotel Icefiord
Mellemklassehotel, som ligger direkte ned til vandet. Der er 30 værelser, alle med udsigt over Diskobugten. Bad og toilet, tv og trådløst internet på alle værelser. Indretningen af hotellet er moderne med kunst fra den grønlandske natur og kultur. På hoteller er der en café og opholdsstue med brændeovn.

Ilulissat Youth Hostel
Et godt vandrehjem med central beliggenhed. Der er fuldt udstyret køkken med alle faciliteter samt tv-stue, internet-pc, vaskemaskine samt bad og toilet på gangen. Værelserne er enkle med to senge eller køjesenge. Sovepose eller sengetøj skal selv medbringes eller kan lejes på vandrehjemmet.

Ilulissat Vandrehjem

Ilulissat Vandrehjem

Fællesværelser

Fællesværelser

 

 

 

 

 

 

Ice Camp Eqi
70 km nord for Ilulissat og 5 timers sejlads, ligger Ice Camp Eqi. Det må være et af verdens smukkeste camps. Gletsjeren kælver store og små stykker is af hver dag og de brækker af med et brag. Selve gletsjeren er ikke den største i Grønland, men umiddelbart en af de smukkeste. I selve camp’en er der 11 hytter, alle med udsigt til den kælvende bræ.
Alle hytter er velindrettede og med sovepladser til 4 personer. Der er et toilet med tørkloset (toiletspand uden træk/slip). Til opholdet skal der kun medbringes det mest nødvendige. Der er håndklæde, sengetøj og helpension til under opholdet. Der findes også 4 Comfort-hytter, hvor der er eget bad og toilet, samt el. Alle måltider spises i den hyggelige Café Victor.

Eqi hytte

Eqi comfort hytte

Eqi hytter

Eqi hytter

Eqi Gletcher

Eqi Gletsjer

 

 

 

 

 

 

Kangerlussuaq


Polar Lodge
Beliggende blot 100 meter fra lufthavnskomplekset med 13 dobbeltværelser, der deler fem badeværelser og otte toiletter på gangen. Værelserne er rummelige med to separate senge, og der er lille butik med souvenir og et spise- og opholdsrum, hvor morgenmaden serveres, og hvor gæsterne frit kan forsyne sig med kaffe og te hele dagen. Vi synes, det er det bedste i Kangerlussuaq, selv om der er fælles bad og toilet på gangen.

Polar Lodge

Polar Lodge

Polar Lodge

Polar Lodge

Dobbelt værelse

Dobbelt værelse

 

 

 

 

 

 

 

Old Camp
Vandrehjemmet Old Camp ligger to kilometer fra lufthavnsbygningerne, smukt placeret mellem Mount Hassel og Søndre Strømfjord med udsigt mod Lake Ferguson og bjergene. Vandrehjemmet er i 2014 blevet gennemrenoveret. Vandrehjemmet består af fire langhuse opført i træ og har 37 værelser fordelt i tre af husene. I det fjerde hus ligger reception og kiosk. Dobbeltværelser er indrettet med bokssenge, skrivebord, stol, klædeskab og clockradio, mens soverum har køjesenge, skrivebord, stol, klædeskab og clockradio. Der er moderne bad- og toiletfaciliteter på gangen i hvert hus samt spise- og opholdsrum med tv, video og musikanlæg. Morgenmad bliver serveret i spise- og opholdsrummene.

Dobbelt Værelse Old Camp

Dobbeltværelse Old Camp

Old Camp

Old Camp

Old Camp Bad

Old Camp Bad

 

 

 

 

 

 

Hotel Kangerlussuaq
Eneste store hotel i Kangerlussuaq. Ligger i samme kompleks som lufthavnen og har 72 værelser med bad og toilet samt tv, radio og telefon med internetstik. Desuden restaurant, bar og cafeteria. Til hotellet hørere også er anneks med værelser, hvor der er bad og toilet på gangen.

Nuuk


Hotel Hans Egede
Nuuks mest berømte 4-stjernede hotel med en god centralt beliggenhed. Med 157 værelser og 20 lejligheder som er udstyrede med bad og toilet, tv, telefon, radio, trådløst internet samt kaffe/te-faciliteter. Desuden har polarværelserne og suiterne minibar. Der er to gode restauranter på hotellet: Gourmet- restauranten Sarfalik, hvor der er en meget afslappet stemning og med klaver i baggrunden og selvfølgelig lækker mad, samt A Hereford Beefstouw og skyline bar på femte sal med fantastisk udsigt til fjelde og fjorden. Der er også fitness center og spa på hotellet.

Hotel Hans Egede har 20 lejligheder, som er placeret 400 meter fra hotellet. Alle lejlighederne har eget køkken, badeværelse og vaskefaciliteter. Alle lejlighederne har en meget god udsigt.
Hotel Hans Egede har 5-stjernede konferencefaciliteter med 4 større konferencelokaler og 19 mindre konferencelokaler, som kan bruges som grupperum. Der kan være 8 til 350 gæster i konference lokalerne. Alle lokalerne er udstyret med det sidste nye AV-udstyr. Så hvis man er til de moderne Grønland for at holde møder, så er Hotel Hans Egede stedet.

Hotel Hans Egede Restaurant

Hotel Hans Egede Restaurant

Hotel Hans Egede

Hotel Hans Egede

Hotel Hans Egede værelse

Hotel Hans Egede værelse

 

 

 

 

 

 

Narsarsuaq


Hotel Narsarsuaq
Godt trestjernet hotel, der ligger i forbindelse med lufthavnen og med udsigt over fjorden. Hotellet ligger tæt på indlandsisen, som kan nås på en halvdagstur. 90 værelser, alle med tv, telefon og bad/toilet (dog er der et par af værelserne, der deler bad/toilet med naboværelset. Der er restaurant og bar med panoramaudsigt samt opholdsrum med tv, sauna og en lille butik.

Hotel Narsarsuaq Lobby

Hotel Narsarsuaq Lobby

Hotel Narsarsuaq

Hotel Narsarsuaq

Værelse Hotel Narsarsuaq

Værelse Hotel Narsarsuaq

 

 

 

 

 

 

 

Qeqertarsusauq


Hotel Disko
Lille hotel med 11 standardværelser, som har radio og tv. Der er fælles toilet og bad fordelt på stueetagen og første sal. Der er desuden et par  tilbygninger med dobbeltværelser med eget bad/toilet. Morgenmad er inkluderet.

Island Hostel
Vandrehjem i enkel stil med fælles bad- og toiletfaciliteter. Morgenmad er inkluderet i overnatninger. Der er fem dobbeltværelser og tre enkeltværelser på vandrehjemmet.

Panorama vandrehjem
Vandrehjem, der er nyrenoveret til sommersæsonen 2008. Faciliteterne bliver seks værelser med to køjepladser i hver samt mindre køkken og fælles opholdsstue. Fælles bad og tørkloset findes på gangen. Alle senge er opredt med dyne, hovedpude, linned samt håndklæde.

Panorama Vandrehjem Fællesrum

Panorama Vandrehjem Fællesrum

Panorama Vandrehjem Værelse

Panorama Vandrehjem Værelse

Panorama Vandrehjem

Panorama Vandrehjem

 

 

 

 

 

 

 

Lyngmarksbræen (hytter)
På Lyngmarksbræen er der to hytter, som ligger i cirka 800 meters højde lige ovenfor byen. Om sommeren er det muligt at vandre til hytterne fra byen på tre-fire timer. Om vinteren gøres turen på snescooter bag om fjeldet. Hytterne er simple med køjesenge, men stemningen og udsigten fra terrassen er intet mindre end fantastisk. Det er muligt at overnatte i hytterne, og et ophold er inklusive aftens- og morgenmad samt leje af sovepose.

Print Friendly