Firmarejser til Norge

Vores søsterland i nord byder på storslået natur, som flere steder matcher både Canada og Alaska, og så er det ikke længere væk, end man kan tage et fly og være på fjeldet samme dag!

Vandring op til Nigardsbreen

Vandring op til Nigardsbreen

På vores firmarejser til Norge kan vi afvikle vildmarksture, rafting og kajakture i umiddelbar sammenhæng med eventuelle konferencer. Vi bor lige op af både floden, gletcheren og fjeldet, og adgang til alle aktiviteter i området er under 1 time.

Det gør Jostedalen i Norge til en unik firmadestination, da vi på få dage, kan få afviklet både konferencer og gode ture i vildmarken på samme tid.

Vi kan sammensætte mange forskellige kombinationer af ture i fjeldet, det er sådan set kun et spørgsmål om temperament og tid.

Herunder har du et forslag til en firmarejse til Norge. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Foreslag til program


Frokost på breen

Frokost på breen

 

HIGHLIGHTS

  • Nigardsbreen
  • Fjeldvandring
  • Gletsjervandring
  • Kajak

4 Dage – Norge: Konference & Vildmark

Vi flyver fra Kastrup til Oslo, og videre til Sogndal, hvor vi bliver kørt op til vores hotel i Jostedalen. Herfra har vi meget kort til både fjeldet, gletsjeren og floden, alt efter hvilke aktiviteter man ønsker i sit program. Vi kan afholde konferencer/møder/gruppearbejde lokalt på hotellet eller på Breheimscenteret der ligger i gå afstand. Efter de indendørs aktiviteter, tager vi gruppen med ud på vandreture med professionelle fjeldguider.

Forslag til program:
Dag 1
: Ankomst Sogndal, indkvartering på Jostedal Hotell
Dag 2: Konference om formiddagen og gletsjervandring på Nigardsbreen
Dag 3: Konference om formiddagen og fjeldvandring og kajak
Dag 4: Afrejse mod københavn

Transport: Fly fra København (3-5 timer)
Pris: Fra kr. 6.370,- per person inkl. fly og fuld pension på hotellet.
Mulige aktiviteter aktiviteter: Snesko, gletsjervandring, gletsjerkursus, kurbade, mountainbike, kajak, rafting, skiture m.m.


Print Friendly