4 Dage – Active Iceland

Dette er den ultimative firmarejse til lavaøen Island, hvor den dramatiske natur danner rammen om 4 dages eventyr pakket med oplevelser og aktiviteter, men også tid til at få sjælen med og nyde landskaberne, imens du sidder i en af Islands varme kilder. Vi bor i den Islandske hovedstad Reykjavik, der med sine ca. 184.000 indbyggere er en af verdens mindste hovedstæder, men som byder på et levende og rigt kulturliv.

Super Jeep

Super Jeep

Rejsefakta


Tur navn: Active Iceland
Rejselængde: 4 dage
Type: Firma/Gruppetur
Afgange og priser:*

 • 2014/2015 | Fra dk. 7.500,- per person

Ca. 1 times kørsel fra/til Keflavik Lufhavn. Ca. 6-7 timers dagslys i februar (masser af mulighed for nordlys). Gennemsnitstemperatur i januar – ca. 0 grader (kan svinge 3-5 grader til begge sider)

Højdepunkter

 • Terrænkørsel i SuperJeep
 • Terrænkørsel på ATV
 • Gletsjervandring
 • Isklatring
 • Snorkling
 • Grottevandring

Dag til dag program


Dag 1: Afgang
Vi flyver fra København og har godt tre timers flyvning, inden vi lander i Island. Vi kører direkte til den Blå Lagune, hvor vi starter vores Islandseventyr.

Efter et par timers badning i lagunen, der er omgivet af smukke lava-landsskaber, kører vi til vores hotel i Reykjavik.

Herefter står programmet på byvandring i Reykjavik og introduktion til den islandske hovedstad. Vi slutter turen på lokal restaurant og spiser velkomstmiddag.

Dag 2: Wild Iceland
Efter morgenmaden starter vi på et Team Challange program, der står på aktivitet og oplevelser i Island. Gruppen deles ind i mindre grupper. Herefter venter spændende udfordringer for holdene, hvor de i løbet af dagen skal prøve kræfter med den islandske natur som hold, og hvor der for nogen måske også bliver flyttet personlige grænser.

 • Station 1: Snorkling i verdens klareste vand
  Iført tørdragt skal vi nu svømme direkte oven på de kontinentale plader, hvor krystal klart vand strømmer op fra undergrunden, og hvor sigten er op til 100 meter. Temperaturen er 2-4 grader varmt. Undervejs skal der findes en post, hvor en opgave skal løses.
 • Station 2: Gennem lava grotter
  Her bevæger vi os bogstavligt talt under jorden, hvor vi med pandelamper går gennem gange under jorden, der er formet af flydende lava. Denne underjordiske verden er spektakulær og gemmer på isformationer i forskellige størrelser, og til tider skal der kravles for at komme igennem de smalle gange. En spændende rejse til jordens indre.
 • Station 3: ATV
  På denne station står den på ATV, som er en 4 hjulede motorcykel, der kommer frem, hvor de fleste andre må give op. Efter en kort intro til ATV’er er det tid til selv at køre maskinen Der køres gennem smukke landskaber, og med mulighed for lidt teknisk kørsel.
 • Station 4: SuperJeep
  Denne disciplin er nærmest nationalsport i Island. De fleste islændinge har adgang til en 4×4, som er nødvendigt, når det Islandske højland skal forceres. Alle får en introduktion i at køre super jeep, hvorefter du selv får mulighed for at prøve teknisk kørsel i de terrængående køretøjer.

Tilbage i Reykjavik spiser vi middag på lokal restaurant.

Dag 3: En verden af is
Efter morgenmaden kører vi sydover langs de store strande og forbi nogle af Islands smukkeste af slagsen. Vores mål er Sólheimajökull gletsjeren, hvor vi med guider vandrer op på selve gletsjeren og oplever denne verden af is på tætteste hold. Undervejs udfordrer vi den vertikale verden, og du har nu mulighed for at prøve isklatring, hvor du med økser og reb skal bestige en isvæg.

Vi slutter vores Islandseventyr med fest, middag og DJ.

Dag 4: Hjemrejse
Morgenmad på hotellet. For de morgenfriske anbefaler vi at tage i Laugarspa, hvor du under åben himmel kan bade sammen med de lokale i det store badeanlæg med dejlig termisk vand. Transport til lufthavnen og fly retur til København.

Hotel Foss Baron Reykjavik ***
Fosshotel Baron har en central, men rolig beliggenhed indenfor et par minutters gang fra Reykjaviks hovedgade Laugavegur og havnepromenaden. Det tilbyder værelser og lejligheder med eget badeværelse og en generøs morgenbuffet, som omfatter friskbagt brød, vafler, som du selv laver og et stort udvalg af fisk. Drikkevarer og snacks kan fås i baren.

Alle Barons ferieboliger har satellit-tv og te-/kaffefaciliteter. Lejlighederne med 2 værelser har et lille tekøkken. Nogle af værelserne er elegant indrettede i en stil fra slutningen af 1800-tallet, mens andre værelser byder på udsigt over Atlanterhavet.

Inden for 10 minutters gang ligger flere forskellige butikker, barer og restauranter samt hvalsafari-udflugter. Lufthavnsbussen til Keflavik Lufthavn standser lige udenfor hotellet. Der er fri offentlig parkering i nærheden.

Alternativ Hotel Fron, der ligger på hovedgaden.

Print Friendly