Firmarejser til Island

Vores nordiske naboer i Island er velsignet med en natur, der ikke findes nogen andre steder på kloden. Mægtige vulkaner, gletsjere, lavaformationer, vandfald, bjerge og søer danner et råt, men uendeligt fascinerende landskab, der kan tage pusten fra de fleste.

Firma & Gruppe rejse til Island

Firma & Gruppe rejse til Island

Som firmadestination er Island perfekt for nogle inspirerende dage for dine medarbejdere. Transporttiden er godt 3 timer fra København, og fra det øjeblik du lander, befinder du dig i en helt anden verden.

Den ene dag kan du dykke over de kontinentale plader i verdens klareste vand, den næste vandre på Europas største gletsjer Vatnajökul, for derefter at sænke kroppen i en af de mange varme kilder i Island, mulighederne er mange! (af andre aktiviteter kan nævnes rafting, vandring, hvalsafari, cykelture, nordlysture, snescooter, spature, kajak m.fl).

Når dagen går på hæld, kan vi anbefale nogle af Reykjaviks mange gode restauranter, og deltage i hovedstadens levende natteliv. Firmature inkl. fly, 3 nætter og aktiviteter starter fra kr. 4.300,-
Kontakt os for tilbud.

Eksempel på firmarejser til Island


Lake Ferguson

4 dage – Active Iceland

 

HIGHLIGHTS

  • Gletsjervandring
  • Køre SuperJeep
  • Isklatring
  • ATV
  • Nordlys
  • Lava-grotter
  • Varme kilder

4 Dage – Active Adventure på Island

Dette er den ultimative firmarejse til øen af is og ild: Island, hvor den dramatiske natur med gletsjere og vulkaner danner rammen om fire dages eventyr pakket med oplevelser og aktiviteter. Der vil også være også tid til at få sjælen med og nyde landskaberne, imens du sidder i en af Islands varme kilder.

Vi bor i den Islandske hovedstad Reykjavik, der med sine ca. 184.000 indbyggere er en af verdens mindste hovedstæder, men som byder på et levende og rigt kulturliv og gode restauranter.

Forslag til program:
Dag 1
: Ankomst Rekjavik, Blue Lagoon, byrundrundtur, fællesspisning
Dag 2: Team Challenge: snorkling, gennem lava-grotter, ATV og SuperJeep
Dag 3: Gletsjervandring, isklatring, vandfald, middag, fest og DJ
Dag 4: Morgenspa i termiske kilder, hjemrejse

Transport: Direkte fly fra København (3t)
Pris: Fra 7.500,- pr. person
Andre aktiviteter: Gourmet-mad, varme kilder, rid på islandske heste, ski, hvalsafari, Vestmanna-øerne, rafting, vandring, kajak, dykning

Læs det fulde program om firmarejsen til Island her

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


Print Friendly