Om Arctic Friend

Siden 2001 har vi arrangeret rejser til arktis. Vi er et passioneret hold af rejseeksperter i arktiske områder, der ved, hvad vi snakker om, og hvor du altid får vores ærlige mening. Vores mantra er kort og godt, at du skal have dit livs oplevelse!

Alle vores ture er lavet med en kærlighed til vores destinationer, og med det ene formål, at du føler, at du er på tur med en ven, deraf navnet “Arctic Friend”.

The Team

Arctic Friend fra venstre: Marc, Jens-Pavia, Kasper og Thomas – Foto af Arctic Friend

Vi tilbyder komfortable rundrejser, hundeslædeture under nordslysets skær, gletsjer-kurser, krydstogter, kajakture gennem dybe fjorde, sejladser & vandreture, klimature og meget mere. Vi har pakke-ture, men skræddersyer også rejser, så det passer specielt til jer! Ingen opgave er for lille eller stor, så ring på 76100070 eller kig forbi det arktiske hus til en kop kaffe og snak om din næste rejse.

Holdet bag Arctic Friend


Hvad har friluftsliv, bjergbestigning, havkajaksejlads, svæveflyvning, hundeslæde, espressobrygning, romanskriveri og gourmetoplevelser til fælles?

– Jo, det er bare nogle af de hobbyer, vi fra Arctic Friend dyrker i vores fritid.

Hvis du kigger nærmere efter i vores rejser, skulle du gerne kunne se, at vi vægter eventyret og bordets glæder højt. Selv om rejsebureauarbejde traditionelt er “kedeligt” kontorarbejde, blander vi hos Arctic Friend det traditionelle sammen med vores hobbyer. Derfor er vores rejser anderledes!

Udover vores faste hold, har vi en lang række spændende freelance folk tilknyttet, som du løbendende kan møde på vores ture rundt omkring i verden.

Kasper Foged Trojlsgaard


Kasper

Ejer af Arctic Friend og Culture Adventure og sover nærmest med et atlas under hovedpuden. Har siden 1992 arbejdet med turplanlægning og guidet på samtlige kontinenter, men vender altid tilbage til sit elskede Grønland, hvor det efterhånden er blevet til 18 sæsoner. Kasper har også rejste hele Pan American Highway fra Alaska til Chile (25.000 km),  IATA-uddannet og går hele vejen i jagten på den autentiske oplevelse, som han gladelig deler med vores gæster. Kasper elsker at tage på tur i sin kajak og er uddannet havkajakinstruktør.

 

Casper Devantier


Casper

Casper

Oprindeligt har Casper læst Idræt og Idrætspsykologi på Københavns Universitet, men det er ‘den store verden’, der har været Caspers arbejdsplads de seneste 6 år: Først som turleder på aktive rejser i Grønland og Afrika, og siden som chefredaktør på rejse- og adventuremagasinet Opdag Verden.

Caspers hjerte banker for det kolde nord og for Afrikas store smil og unikke dyreliv, og uanset om du vil køre hundeslæde i Diskobugten, dykke med hvalhajer eller bestige Kilimanjaro, så skal Casper nok hjælpe dig af sted.

 

Astrid Schmidt


citizen science, klimabiolog, Greenland, tourism

Astrid

Med en baggrund som klimabiolog indenfor klimaforskning og naturbevaring har Astrids rejser både været som rygsækture og som feltarbejde. Det har bragt hende fra Malaysias jungle, Afrikas savanne og til Grønlands indlandsis. Nysgerrigheden på at opleve verdens rige diversitet i kultur og natur, har desuden ført hende fra Latinamerika i Vest over Afrika til Japan i Øst, gerne med snorkel og vandrestøvler i rygsækken.

Går du derfor og drømmer om eventyr i fx Cuba, Mozambique eller Grønland, vil hun glæde sig til at guide dig. Astrid brænder særligt for, at dele ud af gode ideer til rejser med en bæredygtig vinkel, fx indenfor økoturisme-projekter eller rejser med citizen science indhold.

 

Steinunn Steinarsdóttir


Steinunn er vores energiske stundenter medarbejder fra Island, som har været hos os i flere år. Når hun ikke er begravet i bøger hjælper hun os med administrativt arbejde, og deler gladeligt ud af gode råd fra sit elskede Island. Steinunn er også vores rejsekonsulent på Island, så vil du have gode råd af en vaskeægte islænding, så spørg efter Steinunn!

 

 

 

Print Friendly