11 Dage – Antarktis – Den Klassiske Rejse

Antarktis kan man med rette kalde for jordens sidste uberørte område, og vi tilbyder nu vores gæster en helt unik rejse til dette fantastiske kontinent. Du kommer med ombord på ekspeditionsskibet  MS Plancius gennem rederiet Oceanwide Expeditions. Rejsen tager os igennem Drake passagen med dets rige fugleliv, på en rejse ned til den Antarktiske Halvø. Vi rejser om sommeren (dansk vinter), hvor der er bedst mulighed for at opleve det helt uspolerede og særegne dyreliv der findes i det antarktiske område, med pingviner, hvaler og sæler.

Dette er den klassiske Antarktis tur hvor der også bliver rig mulighed for at komme i land, og opleve Antarktis på helt tæt hold.

Pukkel Hval

Pukkelhval ved Antarktis

Rejsefakta


Sværhedsgrad: Moderat

Sværhedsgrad

Tur navn: Antarktis – Den Klassiske Rejse
Type: Krydstogt med landgange
Rejselængde: 11 dage

Afgange og fra-priser i 2018:

09. jan: Kr. 46.200,-   med MS Plancius
13. jan:  Kr. 46.200,-   med MS Ortelius
23. jan:  Kr. 46.200,-   med MS Ortelius
07. feb:  Kr. 46.200,-   med MS Plancius

Afgange og fra-priser i 2019:

09. jan: Kr. 47.690,-   med MS Ortelius
28. jan: Kr. 47.690,-   med MS Plancius
06. feb: Kr. 47.690,-   med MS Ortelius
07. feb: Kr. 47.690,-   med MS Plancius

Ovenstående priser er per person i 4-personers kahyt.
Mulighed for 2 og 3-personers kahyt mod tillæg.

Ring eller skriv til os for andre kahytmuligheder og tilgængelighed, nogle gange har vi tilbud på afgange der ikke er listet, og som er tæt på afgang samt vi har alternative rederier i forskellige priskategorier.
Bemærk at dette er UDEN fly fra København, men starter fra Buenos Aires og er tiltænkt rejsende, der allerede er i området. Vi er naturligvis behjælpelig med flybilletter fra København.

Dag til dag program


Dag 1: Ushuaia og afgang mod Antarktis
Vi går ombord på dét der skal være vores hjem de næste mange dage (ombordstigning kl 16:00), hvorefter turen starter ud i sydhavet.

Dag 2-3: Drake Passage
Strædet mellem Sydamerika og den antarktiske halvø er opkaldt efter Sir Francis Drake (f. 1540), der lavede nogle af de første jordomsejlinger i verden, hyldet af englænderne og frygtet af spanierne. Vores expeditionsskib er noget mere sødygtigt end de skibe de anvendte den gang, og sørger for at vi kommer sikkert frem til den Antarktiske halvø. På turen er der mulighed for at deltage i foredrag om rejsen.

Dag 4-8: Antarktis
Efter vi har krydset over den antarktiske konvergens (mødet mellem kolde sydlige og varme nordlige vandmasser), vil vi opleve at luften bliver køligere og mere skarp i det. De første pingviner vil vise sig i vandet omkring os, og snart vil de første isbjerge komme til syne. Ingen mennesker bor permanent på Antarktis, som istedet er hjem for millioner af pingviner og et ukendt antal af hvaler. Det er her hvalerne i sommermånederne kommer ned og æder sig fede i Krill.

Man er ikke i tvivl om at man er et helt specielt sted på jorden. Kun i nogle få måneder om året er det muligt at komme helt ind til Antarktis. Det er således også vejret der afgør hvor og hvornår vi kan gå i land på de forskellige mulige landgangssteder der er. Se en beskrivelse af de mulige landgangssteder.

Dag 9-10: Drake Passagen
Vi forlader den Antarktiske halvø og sejler atter mod nord, og sandsynligvis en lille smule forandret af de fantastiske oplevelser de seneste dages ekspedition har budt på.

Dag 11: Ushuaia/Buenos Aires
Vi lægger til ved Ushuaia hvorfra du vil blive transporteret til lufthavnen. (fly er ikke inkl.)
Du kan dog også vælge at blive i Ushuaia, og tage på udforskning i det
fantastisk smukke og bjergtagende Patagonien.

Prisen inkluderer:


 • Rejsen som beskrevet i 4 personers kahyt med fuld pension om bord
 • Transfer i Ushuaia.
 • Vand- og vindafvisende jakke
 • Landstigninger med Polarcirkel både
 • Alle foredrag om bord
 • Underholdning i vores observation lounge på udvalgte aftener
 • En CD log med minder fra rejsen
 • Kaffe og te

Prisen inkluderer ikke:

 • Flyrejse til og fra Buenos Aires (Vi hjælper gerne med fly)
 • Flyrejse fra Buenos Aires til Ushuaia t/r på økonomiklasse
 • Bagageservice
 • Udflugter
 • Drikkepenge
 • Sygdomsafbestilingsforsikring. Kan tegnes mod 6% af rejsens pris
 • Diverse ferieforsikringer
 • Lovpligtig EU ansvarsrisiko & rejsegarantifond kr. 100,-

OBS !!!  Vi har ikke tilføjet flybilletten til Buenos Aires, da mange gæster vælger at tage nogle ekstra dage i Buenos Aires, på ud eller hjemturen. Vi er naturligvis behjælpelige med at finde den løsning der passer bedst til lige netop Jeres tur.

 

Bestil Rejse

Print Friendly