Rejser til Antarktis

Antarktis er kronjuvelen i det arktiske eventyr, og er så indhyldet i myter, legender og bedrifter, at bare navnet leder tankerne hen på fantastiske historier og farefuld færd. Havene omkring Antarktis er noget af det reneste vand i verden, og så rigt på dyre plankton, at et massivt antal af hvaler hvert år i sommermånederne (dansk vinter), valfarter til området.

Landgang i Antarktis

Landgang i Antarktis

I dag er hele Antarktis beskyttet under The Antarctic Treaty som er underskrevet af 46 nationer, og er en fælles videnskabelig aftale der ugyldiggør alle rettigheder til området, og iøvrigt udelukker al militær tilstedeværelse. De gamle dages hvalfangere er idag skiftet ud med forskere og rejsende der ønsker at opleve klodens sidste rigtigt uberørte vildmark.

Den eneste måde at komme til Antarktis på i dag er med forsknings eller ekspeditionsskibe, med afsejling fra Sydamerikas sydspids eller New Zealand. Vi tilbyder bl.a en klassisk tur hvor du kommer til at se alt det som Antarktis er kendt for, hvaler, pingviner en myriade af fugle, sæler, dramatiske klipper og flydende isbjerge. Dyrene er fuldstændig utæmmede og kommer helt hen til gæsterne, de steder hvor vi har mulighed for at gå i land. På turene tages man derudover på en rejse ind i de bedrifter, der har været med til at gøre Antarktis til et helt unikt sted på planeten.

Tilbud lige nu: Ring til os for at høre nærmere på 76100070 eller skriv til os på info @ arcticfriend.dk

Rejser til Antarktis


10 Dage - Den Klassiske Rejse

10 Dage – Den Klassiske Rejse

12 Dage - Antarktis Basecamp

12 Dage – Antarktis Basecamp

Print Friendly