13 Dage – Alaska Wilderness Lodges – Kør Selv

Nu har du muligheden for at opleve det storslåede Alaska i dit helt eget tempo. På denne kør selv tur kommer du hele vejen rundt om Alaska, også ud i vilmarken. Dette har vi gjort muligt ved, på specifikke steder, at parkere bilen, og derefter flyve ind i national parkerne i mindre fly eller med naturparkernes busser. På denne måde har du mulighed for at komme dybt ind i de mest spændende egne af Alaska. Inde ved de forskellige Wilderness Lodges er der mulighed for en lang række aktiviter, såsom vandring, kajak, sejlads m.m.

Du lejer selv bilen i Anchorage, og vi sørger for at alt på turen er planlagt, reserveret og betalt. Så det eneste du skal tænke på er at undgå elge og bjørne på vejen.

Stony Hill

Rejse igennem Alaska

Rejsefakta


Sværhedsgrad: Moderat

Sværhedsgrad

Tur navn: Alaska Wilderness Lodges
Type: Kør selv tur i lejet bil
Rejselængde: 13 dage
Afgange og priser:*

 • Daglige afgange fra 30 maj – 24 august: Fra DKK 33.000,- (OBS VI KAN OGSÅ LAVE EN BILLIGERE VERSION MED ANDRE LODGES)
 • Bileje fra ca 375 kr om dagen.

Da der er så mange forskellige muligheder for leje af bil har vi ikke inkluderet det i prisen. Men vi hjælper naturligvis gerne med valg og reservation af ønsket bil. (liste over biler)

Dag til dag program


Dag 1: Afgang fra Kastrup
Vi flyver til Anchorage hvor vi bliver indlogeret på vores hotel.

Day 2: Anchorage – Afhentning af bil
Dagen er til fri disposition i Anchorage og afhentning af bilen i Lufthaven. I Anchorage kan I besøge Anhorage Museum of history and Art, eller f.eks. The Log Cabin visitor Center, udforsk Tony Knowles Coastal Trail eller besøge sunshine pladsen med udsigt udover The Earth Quake Park.

Dag 3: Anchorage – Chitina – McCarthy / Kennicott (397 km)
I kører nord og vestpå, fra Anchorage langs med den smukke Glenn Highway mod Glennallen. På vejen stopper I ved den spektakulære Matanuska Glacier. Ved glennallen, går turen sydover på Richardson highway til Chitina, hvor I parkerer bilen, og går om bord på et lille fly, som tager Jer på en fantastisk flytur ind over Wrangell-St. Elias National Park. Ved ankomsten til McCarthy, bliver I fragtet af en bus ud til Kennicott Glacier Lodge, hvor I overnatter to nætter.

Dag 4: McCarthy / Kennicott
Her kan I udforkse den historiske mineby Kennicott og tage på opdagelse i den gamle Copper Mill, hvor der vil være rig mulighed for at få en indføring, i historien omkring de første pionærer der arbejdede i vildmarken. Der er også mulighed for at køre mountainbike, tage på vandretur, en tur ud på gletjeren eller bare sidde og nyde udsigten op mod områdets 5000m høje bjerge!

Dag 5: McCarthy / Kennicott – Chitina – Fairbanks (499 km)
Om morgenen flyver I tilbage med et lille fly til Chitina, tilbage til bilen, hvor I kører nord på af Alaskas ældste highway: The Richardson Highway. På vejen er der flere muligheder for at lave stops f.eks. ved historiske “Road Houses” og ved udkigspunkter med udsigt udover bjergtoppene i det fjerne. I overnatter ved Pike’s Waterfront Lodge.

Dag 6: Fairbanks – Denali National Park – Kantishna (193 km)
I kører sydover mod engangen til Denali National Park, hvor I parkerer bilen. Herfra går turen videre igennem parken til Kintishna, via en 7 timers “Wildlife Tour” i en af national parkens busser. Guiden vil på vejen gennemgå parkens historie og dyreliv såsom, elge, bjørne, caribou m.m. Om aftenen ankommer I til Denali Backcountry Lodge hvor I overnatter to nætter.

Dag 7: Kantishna
Denaly Backcountry Lodge befinder sig i Kantisha, lige i hjertet af Denali National Park. I bor her I jeres eget opvarmede rustikke træhytte, med eget bad. Alle aktiviteter og måltider samt snacks er inkluderet.

Dag 8: Kantishna – Denali – Talkeetna (247 km)
I tager tidligt afsted omkring kl 6, med bussen tilbage til indgangen til parken, hvorefter I kører sydover til Talkeetna, et lille community, der er besøgt af tusindvis af bjergbestigere hvert år. Hvis man ønsker at bestige Mt. McKinley (6196m), er det nemlig herfra det sker (ikke en del af turen). Her har I det nok bedste udsyn over Denali Nationalparken. Her er der forskellige muligheder: Flyvetur udover Nationalparken, Jetbådstur eller rafting. I overnatter på Talkeetna Alaskan Lodge.

Dag 9: Talkeetna – Seward (383 km)
I kører sydover gennem Matanuska Valley før I når til Anchorage, og kører videre langs Seward Highway. Hold øje med Dall får på klipperne langs vejen og Beluga hvaler ude i havet ved Turnagain Arm. Ankomst i Seward, hvor I har mulighed for at besøge og vandre ved gletjeren. Overnatning på Seward Windsong Lodge.

Dag 10: Seward – Kenai Fjords

Fri morgen i Seward. Om eftermiddagen er der afgang med båd fra Seward ud på en 45 minutters tur, til The Kenai Fjords Wilderness Lodge på Fox Island. Frokost og aftensmad er inkluderet. Efter en kort gennemgang af lodgen, er der mulighed for at slæntre på stranden, tage på vandreture eller tage på en kajaktur ud på fjorden. I overnatter på Kenai Fjords Wilderness Lodge to nætter.

Dag 11: Kenai Fjords Wilderness Lodge

Idag er der en tur ud i Ressurection Bay på programmet (ca 4 timer). Herefter er der mulighed for at vælge mellem mange forskellige aktiviteter; havkajak, vandring, kano og guidede ture. Alle måltider er indkluderet.

Dag 12: Kenai Fjords – Seward – Anchorage (205 km)
Efter morgenmad er der ombordstigning på båden tilbage til Seward. Ved ankomsten tager I bilen og kører tilbage til Anchorage. I overnatter på Hilton Anchorage.

Dag 13: Anchorage
Kørsel til lufthavnen og aflevering af bil.

*Prisen inkluderer:


 • Flybilletter Kastrup – Anchorage t/r
 • 12 nætter på de forskellige hoteller og lodges
 • Retur fly mellem Chitina & McCarthy (tilladt baggage  14kg pr passager)
 • Retur bus mellem Denali Train Depot og Denali Backcountry Lodge (1  kuffert + 1 håndtaske)
 • Måltider Denali Backcountry Lodge (2 morgenmad, 1 frokost & 2 aftensmad)
 • Måltider Kenai Fjords Wilderness Lodge (2 morgenmad, 2 frokost & 2 aftensmad)
 • Dokument pakke på Hilton Anchorage med kort og info.
 • Skatter

Ikke Inkluderet:

 • Billeje (Se prisliste)
 • Evt. tillæg for fly, hvis billigste billettyper er udsolgt (vi anbefaler at booke i god tid)
 • evt parkeringsagift ved hoteller
 • Adgange til parker og parkering
 • Andre måltider
 • Private udgifter og forsikring

Bestil Rejse

Print Friendly